Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
A weekend on the Swedish countryside

A weekend on the Swedish countryside

-this post contain adlinks-

-detta inlägg innehåller annonslänkar- 

Swedish beautiful countryside 

Swedish beautiful countryside 

When the sun comes out 

When the sun comes out 

Overlooking the beautiful lake 

Overlooking the beautiful lake 

Baby it´s cold outside 

Baby it´s cold outside 

Beautiful landscapes 

Beautiful landscapes 

Swedish countryside 

Swedish countryside 

Cozy winter clothes 

Cozy winter clothes 

Countryside  

Countryside  

Swedish Countryside 

Swedish Countryside 

Pink sky X Sunset 

Pink sky X Sunset 

-adlinks-

Palm Springs Backpack Louis Vuitton | Chunky knit sweater similar hereKnitted hat similar hereGloves similar here | Over knee socks here | Over knee boots on sale here 

I love to take a break every now and then to visit my family and the beautiful Swedish countryside. It is truly food for the soul. I am so glad we grew up here in a small cute village where almost all faces are familiar to one another. Even though I am still waiting for that white Swedish winter, we had a few beautiful yet cold days. It was nice to take a break with some fresh air, family and friends. I hope the first few days of the new year has been great to all of you. 

X Linda 

Jag älskar att ta en paus ibland och besöka min familj och åka ut på landet. Det är verkligen mat för själen. Jag är så glad at jag växte upp på en söt liten ort, där nästan alla vet vilka alla är, det känns lite extra speciellt på något sätt. Även fast jag fortfarande väntar på den vita fina vintern hade vi ett par fina vinterdagar men det var kallt. Det var så härligt att ta en paus med frisk luft, familj och vänner. Jag hoppas att era första dagar på året har varit bra. 

X Linda 

Follow
Yoga Girl

Yoga Girl

Happy New Year - Through my phone

Happy New Year - Through my phone