Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Winter Wonderland

Winter Wonderland

Foto 2000-01-01 00 04 31.jpg
A beautiful winter day in Sweden Photo by Linda Haggh.jpg

Hey You! 

Been spending some quality time in my home town where I grew up with my beautiful family and in the beautiful winter wonder land as I would like to call it. Days like these do not come that often anymore since the winters keep getting warmer and warmer. I´m in love with those snowy winter days when the sky is blue and the sun is out, pure perfection. 

Har spenderat lite kvalitets tid i staden där jag växte upp med min fina familj och detta vackra vinterlandskap jag kallar det winter wonder land. Dagar som dessa får man inte alltför ofta då vintrarna bara blir varmare och varmare. Jag älskar dessa snöiga vinter dagar när himlen är blå och solen skiner, riktig perfektion. 

Foto 2000-01-01 00 02 02.jpg
With the horses in Sweden Photo by Linda Haggh.jpg

And of course, always making new friends along the way :) I just love animals especially horses. I used to horse ride when I was younger, and it´s something I would like to start with again as a hobby. It makes me so calm and relaxed to be around the horses. 

Och självklart, skaffar alltid nya vänner längst med vägen :) Jag älskar djur, speciellt hästar. Jag brukade rida när jag var yngre, och det är något jag skulle vilja börja med igen som ett intresse. Jag blir så lugn och det är väldigt avkopplande att spendera tid med hästar. 

My Swedish winter days  Photo by Linda Haggh.jpg

My love came yesterday, so we´re spending some time here for a few days before we´re going back home. On our schedule is iceskating, spending some time in the forrest and just cooking nice dinners with the family and finish the day with games in front of the fire place, SO cozy. 

Wishing you all a beautiful evening! 

X Linda 

Min älskling kom igår, så vi ska spendera lite tid här i några dagar innan vi åker hem igen. På schemat är skridskoåkning, spendera tid i skogen, laga goda middagar med familjen och avsluta kvällarna med spel och öppen brasa, SÅ mysigt. 

Önskar er alla en underbar kväll!

X Linda

Follow
My Healthy Vegan Snickers Cake

My Healthy Vegan Snickers Cake

Interior WISHLIST

Interior WISHLIST