Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Happy New Year - Through my phone

Happy New Year - Through my phone

-this post contain adlinks- 

Here are some pictures from our New Year's Eve. Hope you all had a nice New Year celebration. We spent our New Year's Eve with good friends, good food and really lovely atmosphere. It is so important to have other like-minded couples in our surroundings who spread good energy around themselves <3 Gold worth. How did you celebrate the new year?

All that glitter&nbsp;

All that glitter 

Table setting&nbsp;

Table setting 

Food prepping&nbsp;

Food prepping 

Mitt fina uppläggnings fat från Kosta Boda hittar du hos Royal Design. 

Table decor&nbsp;

Table decor 

White decor and eucalyptus and white flowers&nbsp;

White decor and eucalyptus and white flowers 

Våra super fina bestick som jag beställt hem från Villeroy & Boch hittar du hos här. Där finner du även en fin rea nu med på utvalda varor. 

We did buffé style everything homemade :)

We did buffé style everything homemade :)

Rosted organic grass fed beef with asparagus, vegan parmesan and balsamico

Rosted organic grass fed beef with asparagus, vegan parmesan and balsamico

Love is Love&nbsp;

Love is Love 

Happy New Year&nbsp;

Happy New Year 

Polaroid for every occasion X

Polaroid for every occasion X

2017 was all about my health. I have balanced my hormones and my thyroid gland and I learned a lot through my studies. A year ago, I had bad results that showed that my thyroid gland did not produce enough thyroid hormones. I started to do a lot of research and gathering info,  and I decided not to take medicine as my first option, I wanted to try and heal naturally on my own first. I Have now received my latest test results and, they showed that I could heal it with the right diet, proper exercise and proper dietary supplements. Here you can read my post How I balance my thyroid gland naturally.

Something that helped me a lot is long walks to manage stress and very clean fresh air in the nature. Also exercise with my own body weight has been good in moderate amounts. I intend to start the new year with some new sporty gym clothes. I think it feels a little extra fresh with a new training outfit and it will make me excited. Thought the collage below was a nice and sporty combination that suits my style. Love and already have no. 4. 

Did you set up any New Year's promises or goals ?

X Linda 

Follow

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE

Lite bilder från vår nyårs kväll. Hoppas ni alla hade ett fint nyårsfirande. Vi spenderade vårt Nyårsfirande med goda vänner, god mat och riktigt härlig stämning. Det är så viktigt tycker jag att ha andra likasinnade par i vår omgivning som sprider bra energi omkring sig <3 Guld värt. Hur firade ni in det nya året ? 

Våra fina bestick från Villeroy & Boch samt det fina uppläggnings fatet från Kosta Boda hittar du hos Royal Design. De har även en fin rea som pågår just nu på utvalda produkter. 

2017 handlade mycket om min hälsa. Jag har balanserat mina hormoner och min sköldkörtel och lärt mig en hel del genom mina studier. Jag hade för ett år sedan dåliga värden som visade att min sköldkörtel inte producerade tillräckligt med sköldkörtel hormoner. Grävde ner mig i forskning och info, bestämde mig för att inte ta läkemedel som min första utväg, utan ville testa på egen hand först. Har nu fått tillbaka mina senaste provsvar lagom på det nya året som visade att jag kunde minsann läka den med rätt kost, rätt träning och rätt kosttillskott. Här kan du läsa mitt inlägg Så balanserar jag min sköldkörtel på naturlig väg. 

Något som hjälpt mig mycket är långa promenader för att stressa ner och mycket ren frisk luft i naturen. Även träning med egen kroppsvikt har gjort susen i lagom mänger. Jag tänker starta det nya året med att klicka hem lite sportiga träningskläder. Tycker alltid det känns lite extra fräscht med ett nytt tränings set och blir alltid lite mer pepp då. Se kollaget nedan tycker det är en fin sportig kombination som verkligen passar min stil. Älskar och har redan nr 4. 

Har ni satt upp några nyårslöften ? 

Follow

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE

A weekend on the Swedish countryside

A weekend on the Swedish countryside

How I balance my thyroid gland naturally

How I balance my thyroid gland naturally