Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Yoga Girl

Yoga Girl

yoga2.jpg

This post contains adlinks from Adviral



1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Last year I was so passionated about fitness and lifting weights but then I had to change my lifestyle a little bit. You´ll find out why here. To manage stress and still manage to stay healthy, I found my calm yet good workouts in yoga. If you would have asked me a few years back I would probably tell you that yoga is not something that I would ever considering since Im a very hyperactive person with loads of energy. But I will tell you this, it is all about finding that perfect balance. And I feel so amazing afterwards, like happy calm and collected all at the same time. Have you ever tried yoga ? Thanks for voting today on my Insta I will do a post about how I detox and cleanse naturally. Stay tuned. 

X Linda 

Förra året var jag så passionerad över fitness och vikter men sen var jag tvungen att ändra om min livsstil lite. Läs varför här. För att kunna hantera stressen och fortfarande vara fit hittade jag lugnet i yoga. Det gav mig även ett bra träningspass. Om du hade frågat mig några år tillbaka hade jag förmodligen sagt att yoga är inte för mig då jag är en mycket hyperaktiv människa med väldigt mycket energi. Men jag kan säga att det handlar om att finna den perfekta balansen. Och jag mår så bra efteråt, glad, lugn och samlad allt på samma gång. Har du testat yoga ? Tack för röstningen idag på min Insta finisar, den var given så jag kommer snart skriva och berätta hur jag detoxar och cleansar naturligt. Håll utkik. 

X Linda 

Follow
Smoothie bowls

Smoothie bowls

A weekend on the Swedish countryside

A weekend on the Swedish countryside