Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Marbella Hike & Viewpoint

Marbella Hike & Viewpoint

-this post contain adlinks- 

Foto 2000-01-01 00 05 01.jpg
Foto 2000-01-01 00 06 31.jpg

Hey beauties! So, we´ve been in Marbella for a few days now and the weather has been really good. We have our favorit spots here and today we went for a mini hike up to this amazing viewpoint with the most stunning view overlooking the mountains. 

Hej finisar! Så, vi har nu vart i Marbella några dagar och vädret har verkligen varit kanon. Vi har våra favorit ställen här och idag så promenerade vi upp till bergen och till en utsiktsplats med världens finaste utsikt över bergen och de vackra landskapen här. 

Foto 2000-01-01 00 04 44.jpg

It was a bit cloudy but I loved the way the clouds came over the mountains. So of course we had to stop for some nice photos along the way :) 

Det var lite molnigt men jag älskar hur molnen tar sig över bergen på bilderna. Självklart var vi tvungna att stanna och ta lite bilder längst med vägen :)

Foto 2000-01-01 00 07 23.jpg

Fresh air and amazing views. 

Frisk luft och otrolig utsikt. 

Foto 2000-01-01 00 06 50.jpg
Foto 2000-01-01 00 03 04.jpg

Jacket Moncler Sneakers here Distressed jeans similar here Sunnies Céline

We have a few more days left here and I will do another post that will include our favorite food place here that so many of you asked about from my insta story. I am also still on my cleanse and I am working on a full post for you on how I cleanse and what foods I eat it will come soon I promise. I hope you´re having the best time wherever you are. 

X Linda 

Vi har några dagar kvar här och jag kommer att göra ett annat inlägg som inkluderar vårt favorit mat ställe här som så många av er frågade om från min insta story. Jag är fortfarande på min detox/ cleanse och jag jobbar på ett inlägg till er om hur jag detoxar och vilken mat jag äter under tiden det kommer snart, jag lovar. Jag hoppas att ni har det underbart vart ni än är.

X Linda

Follow
Detox & Cleanse Naturally

Detox & Cleanse Naturally

Smoothie bowls

Smoothie bowls