Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Marbella - Our first trip in 2018

Marbella - Our first trip in 2018

Marbella Spain travel Photo Linda Haggh.jpg

So we spontaneously decided to take a little getaway to Marbella. It´s so near for us and the flight is only around 3.5 h away, Even though it´s not the warmest in Marbella at this time, you´ll still get the sun and blue sky which makes a lot of difference. My love has family here so it´s nice to come and visit and spend some quality time <3 We have our favorit spots that we always visit whenever we´re here. 

Så vi bestämde oss spontant att ta en liten resa till Marbella. Det är så nära för oss och det tar bara ca 3.5 timmar med direkt flyg. Även trots att det inte är den varmaste tiden på året i Marbella nu får man fortfarande sol och klarblå himmel, vilket gör total skillnad. Min älskling har familj i Marbella så det är mysigt att åka dit och spendera lite kvalitetstid <3 Vi har våra favorit ställen som vi brukar besöka när vi är där. 

Sunrise at the beach&nbsp;

Sunrise at the beach 

We spend a lot of time next to the ocean which I truly love, and a lot of long walks here every day. It´s been around 15-16 degrees this time and this is perfect for me. I normally try to take a long walk every morning before breakfast unless I´m really tired and want to sleep in :)

Vi spenderar mycket av vår tid nere vid havet som jag absolut älskar, många långpromenader här varje dag. Det har varit ca 15-16 grader ungefär som svensk vår och det är perfekt för mig. Jag försöker ta en promenad varje morgon innan frukost om jag inte är super trött och vill sova ut :) 

Marbella Spain ocean beach sunrise travel Photo Linda Haggh.jpg

Our beautiful beach walk, baby blue and pink skies. 

På vår vackra strandpromenad, baby blå och rosa himmel så vackert. 

Marbella Spain pink sky sunset travel Photo Linda Haggh.jpg
Foto 2000-01-01 00 02 21.jpg
Foto 2000-01-01 00 02 28.jpg

Beautiful sunset. Almost every day there´s a magical sunset here, so to take a evening walk with some fresh air is the perfect way of ending a beautiful day. 

Vacker solnedgång. Nästan varje dag är det en magisk solnedgång här, så att ta en kvällspromenad med frisk luft är det perfekta sättet att avsluta en fin dag. 

Marbella Spain cafe organic vegan food restaurant travel Photo Linda Haggh.jpg

As you all know by now we are both food lovers and healthy ones too. So whenever we travel it is very important for us to find healthy little coffee shops and restaurants where the food is up to our standard. We are both completely gluten free, dairy free and we don´t eat any refined sugar and we try our very best to eat only organic food. This place is one of my favorites perhaps even the best one I know in Marbella. Organic market. I am always so excited to come here and there is always so many things I want to try on their menu. 

Som ni alla vet vid det här laget är vi båda mat älskare och hälsosamma med. Så alltid när vi reser är det väldigt viktigt för oss att hitta hälsosamma små caféer och restauranger som håller vår standard. Vi båda äter helt glutenfritt, mejeri fritt och vi äter inte onaturligt socker och försöker alltid göra vårt bästa att äta ekologiskt så gott det går. Detta stället är ett av mina absoluta favoriter, kanske t.o.m det bästa jag vet här i Marbella. Organic Market. Jag är alltid så taggad på att åka hit och jag vill alltid testa allt på menyn. 

Marbella Spain cafe organic vegan healthy food restaurant travel Photo Linda Haggh.jpg
Marbella Spain cafe organic vegan healthy food turmeric restaurant travel Photo Linda Haggh.jpg

I had the turmeric latte with coconut and almond milk and he had herbal chamomile tea. I also love their wooden tables and the interior is really cozy. 

Jag beställde gurkmeja latte och han herbal chamomile te. Jag älskar deras mysiga inredning och de fina trä borden. 

Plant based vegan and gluten free pizza and crepes with chocolate and banana.&nbsp;   Växt baserad pizza, vegansk och glutenfri och crepes med choklad och banan.

Plant based vegan and gluten free pizza and crepes with chocolate and banana. 

Växt baserad pizza, vegansk och glutenfri och crepes med choklad och banan.

Marbella Spain organic vegan food restaurant travel Photo Linda Haggh.jpg

This time we tried their plant based pizza with truffle oil and veggies and the crepes with chocolate and banana. They´re both completely vegan and gluten free. So amazingly good you have to try it of you come here. And you won´t get that food coma after instead you´ll leave feeling great, full and with loads of energy. I can´t wait to come back here to try one of their other plant based pizzas. 

Denna gången testade vi deras växt baserade pizza med tryffel olja och grönsaker och deras crepes med choklad och banan. Dessa är båda helt glutenfria och vegan. Så otroligt goda ni måste testa dessa om ni kommer hit. Och efteråt får man inte den mat koman utan istället går man därifrån och känner sig mätt med massa energi och man mår bra efteråt. Längtar redan tills vi kommer tillbaka hit då måste jag testa deras andra växt baserade pizzor. 

Marbella beach travel Photo by Linda Haggh.jpg
Puerto Banus

Puerto Banus

Spain Marbella blue ocean puerto banus wanderlust travel Photo by Linda Haggh.jpg
Marbella Spain blue ocean beach travel Photo by Linda Haggh.jpg

If you go down to the port you can walk out to the pier and catch some really nice photos there if the weather is good. The rocks are white and the ocean is blue and beautiful and you can also view the port from the other side. If you go to Marbella you need a car to get around to all the beautiful spots since everything is a bit spread out. More pictures from our hike and the beautiful mountain view in Marbella you´ll find here. 

Om du åker ner till båt hamnen kan man promenera ut till piren framför alla shopping gator. Där kan man ta riktigt fina foton speciellt om vädret är bra. Stenarna är fint vita och vattnet blått och vackert och man kan också se marinan från andra sidan. Om du åker till Marbella behöver du en bil för att ta dig runt då allt är ganska utspritt. Mer bilder från vår hike och den fina bergsutsikten i Marbella hittar du här. 

Never bored of palm trees &lt;3&nbsp;

Never bored of palm trees <3 

X Linda 

Follow
Interior WISHLIST

Interior WISHLIST

Detox & Cleanse Naturally

Detox & Cleanse Naturally