Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Fields Of Gold

Fields Of Gold

If you ever visit Sweden in May, you should definitely drive through south of Sweden and then you´ll experience these truly beautiful fields of gold. 

We were passing by and I could not believe how pretty it was. Of course we had to stop along the way for some cute photos. These pretty fields of gold are rapsmark and they bloom in May. They are a true sign that summer is on its way. 

If you noticed my hair in the pictures you can see how it has grown, and how strong and healthy it looks, right? My hair routine the past months has been natural shampoo and conditioner without any parabens or SLS, homemade coconut oil hair mask once a week, and loads of selenium and B- complex :) And it has been growing like crazy really and it´s not damaged at all. 

Om du någon gång besöker Sverige i Maj, borde du definitivt köra igenom Södra Sverige och då kommer du få uppleva dessa magiska fält av guld. 

Vi körde förbi och jag kunde inte tro mina ögon hur vackert det var. Självklart så stannade vi längst med vägen för att ta några fina foton. Dessa vackra fält av guld är raps fält och de blommar i just Maj månad. De är verkligen ett tecken på att sommaren är på väg. 

Om ni lade märke till mitt hår i bilderna så ser ni hur mycket det har växt, och hur starkt och friskt det ser ut, eller hur ? Min hår rutin de senaste månaderna har varit naturligt shampoo och balsam utan parabener och SLS, hemmagjord hårmask med kokos olja en gång i veckan, och massa med selen och B-complex :) Och det har växt så mycket verkligen och det är inte alls slitet längre. 

X Linda

Follow
Swedish landscape and fields of gold photo Linda Haggh.jpg
Roadtrip in south of Sweden photo Linda Haggh.jpg
Skåne roadtrip photo and fields of gold Linda Haggh.jpg
Beautiful Sweden Photo Linda Haggh.jpg
fields of gold photo Linda Haggh.jpg
Pretty yellow fields of gold photo Linda Haggh.jpg
Swedish countryside and fields of gold photo Linda Haggh.jpg
White dress and fields of gold photo Linda Haggh.jpg
Swedish summer photo Linda Haggh.jpg
Healthy Zucchini And Carrot Crepes

Healthy Zucchini And Carrot Crepes

Dubai - Atlantis And Madinat Jumeirah

Dubai - Atlantis And Madinat Jumeirah