Golden Hour www.lindahaggh.com.jpg

Hi.

I am Linda, based out of Sweden but mostly traveling the world. Here you will find my travel tips, healthy lifestyle tips, my personal style and lifestyle in general. Thank you for following on my new adventures.

X

Follow me on Instagram

Follow
Flower Garden

Flower Garden

midsummer stroll www.lindahaggh.com.jpg
Foto 2018-06-22 13 47 00.jpg
flowergarden www.lindahaggh.com.jpg
rosegarden www.lindahaggh.com.jpg
midsummer stroll www.lindahaggh.com.jpg
www.lindahaggh.com with my love.jpg
My dress is from Mango | Sneakers Adidas  Min klänning är från Mango | Sneakers Adidas

My dress is from Mango | Sneakers Adidas

Min klänning är från Mango | Sneakers Adidas

 

There´s something special about Swedish Midsummer and the tradition that comes with it. I remember since I was a little child, my mum always used to pick all these amazing flowers and then we made our own head pieces. I still do it today and I love it. 

This year my love took me to the most stunning flower garden where we celebrated it with family. Everyone at all ages where dancing together and enjoying the great energy. Later on we went for some traditional Midsummer food with the family. Midsummer is the longest day of the year and it was so light outside even towards midnight. This is truly the best time of the year for me and I love late summer evenings with pink skies.  

I hope you all had an amazing weekend. 

X Linda

För mig är det något speciellt med att fira Midsommar och en tradition. Jag minns när jag var liten att min mamma alltid plockade alla dessa fina blommor och sedan band vi alltid våra egna kransar. Jag gör det än idag och jag älskar det. Detta året tog min älskling mig till en jätte vacker blomsterträdgård där vi firade midsommar med familjen. Alla i alla olika åldrar dansade runt stången och hade roligt. Senare åt vi traditionell sill middag med familjen. Midsommar är den längsta dagen på året och det var så ljust ute även mot midnatt. Detta är min favorit tid på året och jag älskar sena sommar kvällar när med rosa himmel. 

Jag hoppas ni alla hade en underbar helg. 

X Linda

Follow
My Cyprus Outfit Day 1

My Cyprus Outfit Day 1

Helpful ways to get rid of your PMS

Helpful ways to get rid of your PMS